Påske 

30.03.2021

Nå er påska her og Pia og jeg er på Solbu. Vi har bare lov til å ha besøk av to gjester nå, og da blir det ikke akkurat så veldig livat her hos meg. 

Jeg har vært på besøk hos Mie og Kjell. Kjell er fullvaksinert mot Covid - 19 og Mie har fått den første sprøyta av vaksina. Jeg venter på å bli tilbudt min vaksine, med det drøyer nok til vår/sommer en gang. 

Pia og jeg har gått et par skiturer og gått endel turer på beina. Vi har gått langs veien og på hytteveien fra Bustraumhøgda til Slåttelihaugen. Mie var med oss på en tur og det var veldig trivelig.

Det har vært noen flotte kvelder med fullmåne og måneskinn. Det er så utrolig flott når månen lyser på et vinterkaldt landskap.

Martine, David og Mathias kom og var her noen dager, og det var veldig koselig. Det er de som jeg er sammen med og de er min vesle kohort. Da gikk det greit at de kom. 

Vi koste oss med god mat, grilling på bålpanna og leik ute med Mathias. På kveldene spilte Martine og jeg kort og koste oss med litt rødvin. Det ble som vanlig veldig tomt etter dem, da de reiste hjem igjen.