Pålsbufjorden

29.06.2020

Søndag kom Pia og jeg til Solbu igjen. Jeg hadde besøk av jentene til Tina på Jar i helga, og jeg kjørte dem hjem søndag. Etter middag og kos på Låplassen, reiste Pia og jeg videre til Solbu.

Mandag regna det, men det var litt opphold innimellom. Pia og jeg var en tur på Nes og lufta Mia, jeg handla på REMA 1000 og var innom en annen butikk. Etterpå kjørte vi forbi Tunhovd og litt videre på veien mot Skurdalen. Vi gikk en fin tur til et par tjern og til Pålsbufjorden.

Litt dårlig bilde, da. Jeg tok det fra mac`n min. 

Vi gikk først inn til Storetjønn og tok en bitteliten pause, før vi gikk ned til Pålsbufjorden.

Det er mye vann i fjorden nå, og det er så utrolig fint å se. Det har regna endel i det siste og det klukket i bekker og myr. 

Vi rusla litt rundt langs land, før vi gikk tilbake til Storetjønn. Nå var det tid for nistemat og litt hvile. Pia og jeg delta nista mi, og så slappet vi av en liten stund. Det var litt utrygt med været og jeg turde ikke sitte så lenge. 

Fineste Piamor <3 Når vi raster, ligger hun stille uten å pipe. Når vi bare stopper litt opp, må hun pipe. Det har hun lært av Fanterampen min, for han var en skikkelig utålmodig sjel <3

Vi gikk fordi Mellomtjønn tilbake til bilen og da ble vi overrasket av regnet. Regndråpene plasket i vannet.

Det var heldigvis bare litt småregn til å begynne med. Det begynte ikke å regne skikkelig, før vi var ca 100 meter fra bilen. Det var vel fint beregna, vel. Vi gikk en koselig tur, selv om turen ikke ble så lang. Det var heldigvis ikke så varmt som det har vært de siste dagene og det var veldig fint å gå på tur.