En "bilde-oppsummering" fra høsten vår.

07.10.2020

Denne høsten har vi hatt utrolig skarpe og flotte farger i fjellet. Lyngen har gnistra i rødt, det har vært gult løv og blåbærlyngen har hatt flotte farger. Vi har gått turer og kost oss, sammen med familie men også bare Pia og meg. De siste 14 dagene har Birk  tilbragt sammen med oss, og da blir det som vanlig "liv i leiren" ;-) 

Det har vært mye regn de siste 10 dagene. Det begynner å bli litt slitsomt med våte hunder (særlig Birk) og vått og jord/gress inne. Det er meldt litt oppholdsvær innimellom bygene de neste dagene, og det håper jeg virkelig på at det blir.

Her er noen bilder fra de siste ukene, tatt på Solbu og på turer i området Pålsbu, Tunhovdfjorden og Ljøtelende.

Birk elsker å være ute i vannet og snuse på det som ligger og flyter der. Selv om det er kaldt både i lufta og i vannet, koser han seg skikkelig. 

Pia og Birk leker også mye sammen nå. Det er så deilig å se at Pia er så trygg på Birk og at hun koser seg slik sammen med han.

Som seg hør og bør, kom sesongens første snø i høstferien også. Den gikk igjen etter et par dager.

Pia og jeg gikk en fin tur mot Dyna en tirsdag i slutten av september. Andreas, Martine, Mia og Birk var også med. Det var sommerens høyeste tur for min del. Etter turen ble det middag og skravling på Solbu, før Andreas og Martine reiste til Låplassen. Martine hadde et par dager fri fra jobb og tilbragte dem sammen med Andreas. 

Ellers er ankelen min blitt bra igjen, slik at jeg kan gå lengre turer enn jeg kunne i sommer. Det er bare helt herlig. 

I skrivende stund er jeg hjemme på Jar igjen. Jeg har litt å gjøre her, både ute og inne. Jeg skal en tur på butikken og jobbe, også. Det er ikke mye jeg trenger å være der nå, for jeg har jo jobbe-pc`n min med meg overalt. 

Ellers skal jeg være "mommovakt" (som jeg kaller det når jeg er barnevakt for Mathias) lørdag, for da skal David og Martine ut for å feire David`s bursdag. 

Så, slik går no daga´n!