Mars mnd. er godt i gang.

08.03.2022

Ja, og det er bare sååå herlig. Nå skal jeg til Jar og beskjære frukttrær og gjøre hagen i stand til vår og sommer. 

Jeg har kjøpt meg frø som jeg skal så om et par ukers tid, for å plante ut i mai mnd. Jeg skal også male utemøblene mine og verandagulvet i vår, så er det gjort. Eller, jeg liker egentlig den litt gamle og rustikke stilen på de hvite møblene, så jeg får vel se hva jeg egentlig skal gjøre med dem.

Det er snø på Solbu, men den minker litt når sola varmer. Det er fortsatt kaldt nattetid, men det blir greie temperaturer på dagen.

Det er fint å være ute i hyttehagen, også.


Vi har gått turer ved Tunhovdfjorden, også. 

Martine m. familie og et vennepar var på Kveldsro i helga, og lørdag kidnappa jeg Birk og var sammen med han den dagen. Han er mindre enn Anton, men de er omtrent helt like i oppførselen sin. De er hoppende glade, leker med leker og er skikkelige kosegutter. Birk nesten litt mere enn Anton, for han MÅ sitte på fanget så mye som han kan. Anton liker godt å ligge litt for seg selv, også. Mens Birk omtrent vasker ansiktet vårt rent hver gang han skal kose, nøyer Anton seg med å dytte snuta si på munnen. 

De er noen gode gutter, og målet er at de skal bli bestevenner. Vi skal legge ned litt jobb med det fremover. Gå noen turer sammen først, så få vi slippe dem i hagen hjemme på Jar. 

Nå har jeg gjerdet inn endel av tomten ovenfor annekset, slik at hundene ikke kan lure seg ut på vegen der, men jeg trenger noen flere utenfor kjøkkenet. Jeg skal ta meg en tur til BILTEMA og kjøpe flere i dag. Det er godt å slippe å være med hundene når de er ute, hele tida.