Låplassen

13.04.2020

Langfredag reiste jeg til Låplassen. Jeg ville være litt sammen med Andreas og Mia og så hadde jeg planer om å starte på litt vår-arbeid i hagen. Jeg passet også Mia for Andreas fra lørdag til søndag, mens han var på Kveldsro med Tina og alle hennes <3 

Andreas hadde alt startet da jeg kom og vi fortsatte gjennom helga. Vi fikk raket, ryddet i bed og beskjært ripsbusker og noen stauder. Rosene skal jeg ta litt seinere, når lauvet har fått museører på. 

Andreas er en kløpper i å vaske, stelle, polere og passe på bilen min. Han brukte flere timer, både lørdag og søndag og bilen min ble (om det går an) enda finere en da den var helt ny.

Mia er aldri langt fra papsen sin
Mia er aldri langt fra papsen sin <3

Jeg fikk meg en ordentlig "smell" i ryggen søndag formiddag og alle dagens planer måtte legges i en skuff. Søren og!! En av planene, var at jeg skulle ta ut alt av bilen min og vaske og støvsuge den + å vaske tepper/dyner til hundene. Det ble derfor utsatt. 

I stedet for ble jeg sittende ute på verandaen og se på at Andreas jobbet. Utpå ettermiddagen flytta jeg meg litt ut på den andre verandaen og da gjorde jeg noe som jeg bare gjør en gang i året. Jeg tok meg en øl ;-))

Den smakte faktisk ganske greit. Den var mild på smak, lys og fin. Jeg tror nok at det er en fin sommerøl og at jeg kanskje kommer til å drikke noen flere utover sommeren. 

Vi raket litt mere etter middag og jeg greide å ta i et tak. Heldigvis!! Etter dette tok vi kvelden. Andreas spilte litt og så på tv, med alle tre hundene i sofaen ved siden av seg  ....

Pia koser seg med onkel Andreas.
Pia koser seg med onkel Andreas.

.... mens jeg satt i go`stolen med en krakk under beina og så på påskekrim.

Det ble ei kjempefin og koselig helg!