Instruktørkurs med Siv Svendsen og Maria Brandel.

09.03.2021


Ja, nå er det en stund siden jeg har deltatt på kurs selv. Jeg har ikke holdt så mange kurs de siste to årene, både pga hundesjukdommen som oppsto høsten - 19, og så fikk vi jo corona i mars - 20.

Nå kjenner jeg at jeg i hvert fall trenger litt treningsmotivasjon og hvorfor ikke gjøre noe "matnyttig" ut av det?

Jeg starter derfor på instruktørkurs i "Bästa Starten" 17. mars. Som så mye annet nå, går dette kurset online.

Det blir trening og filming av øvelsene med egen hund, og diskusjoner om trening/løsninger osv., i en egen facebookgruppe. Jeg gleder meg veldig til kurset begynner.

Dette er hvordan Siv Svendsen og Maria Brandel beskriver kurset sitt. I hvert fall litt av det.

...... "hur du på ett kul och kreativt sätt kan leka dig fram till ett avundsvärd engagemang, högre fart, bättre fokus och mer träningsmotivation. Men träningen består av så många andra viktiga delar än moment. Här hittar du vårt recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir naturliga inslag i din träning".

Så får jeg se om det blir oppstart av et nytt kurs på Låplassen, som bygger på dette instruktørkurset. Kanskje blir det oppstart i mai/juni mnd., eller etter sommerferien i august/september.

Hvilken hund som jeg skal trene med på kurset, har jeg heller ikke bestemt meg for. Det blir nok Pia eller Birk, men kanskje kan jeg låne Balto til Tina og Andreas? Han er i hvert fall en veldig treningsvillig liten gutt. For ikke å snakke om hvor sjarmerende som han er <3

Ellers reiste Birk hjem til Martine, David og Mathias søndag. Han reiste med Nesbyen Hundetaxi (Arne) og mandag morgen ble det et kjempefint gjensyn med Mathias på to år og Birk <3. De er skikkelig bestevenner og de har nok savnet hverandre disse tre ukene som Birk har vært sammen med oss.

Vi har i hvert fall kost oss veldig sammen med Birk og vi gleder oss til han skal være sammen med oss igjen. Det er nok godt for Pia å være "alenehund" ei stund nå og å ha meg for seg selv. 

Mandag gikk vi en tur på Nes Kirkegård og tente lys på familiens graver. Jeg tente også lys på grava til Inger og jeg savner henne veldig. Jeg tenker på henne hver eneste dag, og Neskroken blir aldri helt den samme uten henne <3