I disse coronatider

05.04.2020

Det er rare tider for alle nå. Folk blir syke, noen uten å ha symptomer, andre blir innlagt på sykehus og noen dør fra oss. Vi er i karantene, vi isoleres og mange er ensomme og redde. Det er permitteringer, konkurser og mange tragedier som kommer i ettertid. 

Jeg prøver etter beste evne å ikke være sammen med noen for øyeblikket. Jeg har ikke lyst til å bli sjuk og ikke å smitte andre. Jeg er derfor alene, sammen med Pia og Ebbie. Vi går turer og koser oss i hagen. Jentene får et godbitsøk i ny og ne og vi tar en liten biltur innimellom. Dagene går..... men det er ganske kjedelige dager.

Jeg har med meg hjemmekontoret mitt og jeg kan gjøre endel arbeid på data`n. Det er bra, synes jeg. Jeg skal allikevel en tur på jobb seinere i uka, for å rydde litt etter månedsskifte. Da henter jeg nok Birk hos David og Martine, slik at de kan få litt fri fra veslerampen vår <3 Han er i en ganske aktiv periode nå, men slik er det å ha en unghund. 

Når snøen går i Ljøtelende (midten av mai, kan vi finne endel bare flekker), skal jeg starte på innlæring av spor. Jeg skal trene litt apportering med han ved siden av, for det trenger vi både når vi går spor og når vi skal trene feltsøk. I tillegg skal vi trene på sitt/bli og innkalling. Det er øvelser som også er viktige å kunne, når vi jobber i skogen. Det blir spennende og morsomt å se hvordan han responderer på treningen som vi skal gjøre ute i skogen. 

Her er han i Maridalen for en tre ukers tid siden. Han er litt klippet, men ikke på beina og halen <3