Frihelg på Kveldsro

26.04.2020

Jeg reiste til Solbu torsdag, etter å ha vært hjemme på Jar ei uke. Fredag kjørte jeg Pia og Ebbie til Andreas på Låplassen, for han var så snill og skulle passe dem for meg i helga. Jeg skulle få ei hundefri helg :-) <3

Etter å ha satt igjen jentene på Låplassen, reiste jeg rett opp til Kveldsro. Jeg pakka meg inn, la på sengetøy og fant frem stoler og bort ute. Der satt jeg noen timer og koste meg med utsikten og et par glass vin. 

Snøen smelter fort nå, selv om det er kaldt om natta. Dt blir fort endel varmegrader på dagtid og denne uka har det vært sol og nesten vindstille hver eneste dag. 

Jeg rusla ned til Mie og Kjell på Karibu utpå kvelden og skravla og kosete meg sammen med dem. Jeg gikk vel opp til Kveldsro rundt midnatt en gang.

Lørdag våkna jeg opp til enda en strålende dag. Sol fra skyfri himmel og det ble hele 12 varmegrader på dagtid. Mie og jeg pakka sekkene våre og tok oss en liten skitur. Vi gikk ikke så innmari langt som vi hadde tenkt, for vi ville aller helst sitte og nyte dagen. 

Vi kunne faktisk gå på skaren hele dagen, og det gjorde det enkelt å gå ned til "Skjæret" (som vi kaller det) og raste der. 

Fjellet Tunhovdåsen bakerst i bildet. Det er en fin tur å gå opp dit, og det er faktisk veldig god utsikt derfra. 

Etter at vi hadde rasta en god stund, gikk vi på ski langs Buvatn, opp til Pellebu og så henta Kjell oss ved søppelbua . Det var fint å slippe å gå den siste biten til Kveldsro, bærende på ski/staver og med en litt dårlig kropp. 

Mie og jeg satt oss på verandaen hennes og da kom jammen meg Frode og kameraten hans gående. De har vært på Solbu denne helga og kost seg. Vi skravla litt der, før vi gikk opp til meg på Kveldsro. Koselig skravling ute i kveldssola, gjorde sitt til at middagen min ikke ble før kl. 20.00 :-) 

Mie kom en tur opp utpå kveldinga og så la jeg meg vel ved 23.30 tida. Det er godt å ha litt hundefri og slippe morgen + kveldslufting og annet som hører med.