Fortsatt kaldt på Solbu.

15.01.2021

Etter at det har vært litt varmere noen dager, har kulda igjen satt inn. Det er -23 grader om morgenen, men så går det heldigvis noe grader oppover på graderstokken når sola dukker opp. Minus 16 er ikke så aller verst, men altfor kaldt for Piamin. Dt blir derfor små lufteturer i hagen, og ingen turer nå. Det er skikkelig dumt, men slik er det gjerne i januar mnd. 

Jeg rydder i hytta og det er det veldig deilig å få gjort. Jeg har kasta 6 søpplesekker til nå (noen er ikke helt fulle, bare veldig tunge) og det er deilig å se at det blir ryddig og oversiktlig. Ikke at det har vært rotete her her, men det samler seg jo litt av hvert i løpet av 23 år. Noe fra da ungene var små og bøker og blader som bare ligger der og ikke gjør noen nytte for seg. 


Jeg har fortsatt selvpålagt hyttekontor, og det går egentlig veldig fint. Det er mye smitte i Oslo og Bærum nå, og jeg har ikke så lyst til å være mye hjemme på Jar. Arne fikk cvid-19 i desember og er fortsatt trøtt og sliten, og jeg er redd for at han skal ta med seg smitte hjem fra jobb. Sykdommen er absolutt ikke til å spøke med. Arne var veldig dårlig og jeg har aldri sett han så syk noen gang før. Nå trenger han til til å komme seg og til å bli helt seg selv igjen.

Jeg strikker og strikker og nå går det i sokker, fingerlause og votter. Små produkt som jeg blir fort ferdige med. Jeg strikker til meg selv og ungene, og det er veldig trivelig å kunne gi bort noe av det som jeg lager. Jeg skal strikke en genser til meg selv en gang i løpet av vinteren, men det blir ikke med det første. 

"Ungene" har vært både på Kveldsro og Solbu i jule/nyttårshelga og Karoline og Frode, var på Kveldsro forrige helg. De kommer oppover denne helga også, og nå har de med seg ungene. Det blir koselig å treffe dem.

Nå skal jeg en tur til Kveldsro for å sette på varmen til de kommer og legge på sengetøy på sengene til ungene.