En smak av sommer.

29.05.2021

Pia og jeg kom hit opp etter å ha vært hjemme på Jar i nesten ei uke. Pia syntes nok at det var veldig deilig å være hjemme noen dager og fant seg fort tilrette på yndlingsplassen sin.

Jeg har kost meg med middag med familien, jeg har vært sammen med mine to barnebarn, jeg har plantet ut i kasser og potter, vasket og ryddet som vanlig og gått turer med Piamor. 

Det blomstret på Haslum Kirkegård. Det er alltid så fint å rusle rundt der. 

Pia og jeg kom til Solbu torsdag ettermiddag. Det var kaldt i været og jeg måtte ha på meg ei god, varm jakke da vi satte oss ut på verandaen i kveldinga. Piamor liker veldig godt å ligge på benken og det var godt å ha et par skinn å ligge på. 

Fredag kom Karoline og Emmeline til Kveldsro ved 15 - tida. Frode og en kamerat kom tre-fire timer seinere. Jeg reiste opp til K + E og koste med mommohjertet mitt, mens Karoline laget middag til seg og "gutta" og så fikk hun spist litt mat i fred. Det er ikke like enkelt å få gjort det, med en liten baby som ble født 12. mars <3 

Lørdagen opprant med sol fra skyfri himmel og varme i været. Dette erden aller første helga her oppe hvor jeg kjenner at det er sommer. Det har vært 22 grader i lufta og 10 grader i vannet. Frode og Svein Erik fikset trapp til Nutsikten (aldeles utmerket) og rettet opp Nutsikten. De er flinke, de to. Jeg er så takknemlig for alt som blir gjort for meg <3 Gutta grillet, badet og padlet i kano, mens Karoline og jeg passet Emmeline og fikk oss en god prat. 

Det er så utrolig flott her oppe nå. Fuglene kvitrer, Pia vasser langs land, jeg koser meg med "mine" og tar meg et par glass rødvin hver kveld. 

Kan jeg bedre ha det?