"Det humper og går".

15.08.2020

Ja, det gjør faktisk det i ordenes rette forstand. Ankelen min er fortsatt ikke god, 5 uker etter overtråkket. Det blir nok røntgen neste gang jeg er på Jar. Leddbånd er nok kraftig forstrukket og jeg tror kaskje at det er/har vært et lite brudd i en av de mange små beina i fotbladet. Men.... men... Det går mye bedre nå, og jeg greier å bevege meg bedre på tur. Ikke lange turer, og med staver og veldig gode sko ;-)

Mie har vært på Kveldsro de siste dagene og vi har kost oss masse sammen. God mat, fine turer og vin. Onsdag gikk turen rundt Buvatn, med gode pauser og litt hvile innimellom. Det var en av sommerens aller beste dager, faktisk. Så utrolig varmt, helt vindstille og vannet holdt hele 20 grader. 

Mie tok faktisk et bad, også. 

Torsdag før vi skulle gå til Krafsen og Krafsevatnet, kom det et skikkelig uvær. Det tordna skikkelig, det kom ei kjempestor haggelbyge og regne spruta ned. Det var jo litt deilig også.

Vi kom oss ut tilslutt, selv om det ble langt utpå ettermiddagen. Det ble kjempefint vær etter skybruddet og sola varma veldig godt. Nesten for godt, spør du meg ;.))

Det er fint å gå opp til Krafsen. Før Buvassbrenna Hyttegrend ble en realitet med alle sine hytter, hadde jeg veien og plassen omtrent for meg selv. Nå er det nesten alltid noen andre rundt omkring her og det er ikke alltid at jeg derfor går her. I hvert fall ikke når jeg har med meg flere en n hund.

Krafsevatnet. Et altfor mørkt og dårlig bilde av et ganske stort vatn. 

Vi har sittet ute og kost oss og bare slappet godt av. Pia var på Låplassen fra onsdag til fredag, slik at jeg fikk litt hundefri. Det er godt innimellom det, for ellers er det jo jeg som passer de fir-beinte når "ungene" trenger det.