Deilige sommerdager på Jar.

02.07.2021

Pia og jeg koser oss på Jar nå. Vi har vært hjemme i godt over ei uke og vi blir hjemme noen dager til. Vi har kost oss med besøk her hjemme og vi har vært på besøk hos barn og barnebarn. Det er som vanlig veldig koselig, nå i denne corona-hverdagen. 

Vi koser oss i det som jeg kaller "hundehagen" ......

.... og vi går tur hver dag. Det blir ikke så lange turene i varmen, men det er viktig for både Piamor og meg å komme oss ut litt hver dag. 

Vi har bla. vært på Haslum Kirkegård et par ganger og stelt grava til mine besteforeldre og onkel. Vi har gått et par deilige turer der. Det er en utrolig flott kirkegård <3 

Det var så fint med treet som står bak grava, for det sto nesten i full blomstring. Min morfar var så glad i blomster og dyr, og jeg vet at han liker å ha grava si nettopp her. Jeg har nok arvet mye av min interesse og omsorg for dyr og planter av han og også av pappa´n min. 

Pappa døde så altfor tidlig, på sin 59 års dag. Tvillingsøster Mie og jeg, feiret vår 30 års dag 4 dager etter at han døde <3 Jeg savner han enda, hver eneste dag<3 

Nå har søstrene mine og jeg fornya gravstedet med nye 10 år, og det føles ganske bra. 

Vi sitter ute hver kveld og sett på en flott himmel.....

.... og vi har varma oss under pleddet mitt. Det som Karoline har strikka til meg <3 

Det varmer godt og det vaskes om og om igjen. Det er like varmt og fint for det.

Jeg har også en flott plass på verandaen, med hjørnesofa og et par stoler og bord. Det er veldig deilig å sitte her også og veldig ofte nytes morgenene og formiddagene her. Jeg har jordbærplanter på verandaen med modne jordbær og disse nytes hver morgen. Det er utrolig hvor mange jordbær disse plantene gir. 

Onsdag morgen , kl. 06.10, ble jeg så utrolig overrasket, for jeg fikk en sms som fortalte at jeg hadde fått en "morgenlevering". Det lå noe ute på trappa til meg. Tenkte jeg det ikke, det var Karoline, Frode og vesle Emmeline som hadde sendt meg to vaniljeboller. Jeg ble så overrasket og glad og da begynte jeg selvsagt å gråte litt. Teksten sa: "til verdens beste mamma, mommo og svigermor". Da var det ikke rart at jeg ble rørt,vel. 

Jeg drikker vanligvis ikke kaffe, kanskje bare et par ganger i mnd., men nå smakte det faktisk ganske så godt. Det ble en herlig onsdagsmorgen på Jar. Å starte dagen med ei vaniljebolle, kaffe, strålende vær og Piamin ved siden av meg, da kunne det vel ikke bli bedre. 

Vi har også gått tur ved Nadderudhallen og stadionen og treningsplassen til Stabæk Fotball. Det er mye å snuse på for Piamor og det er jo også meningen. Da blir hun sliten i hodet sitt og får et godt utbytte av turen. 

Akkurat nå sitter jeg ute og ser på fotballkampen mellom Belgia og Italia. Jeg holder med Belgia og da regner jeg med at Italia vinner. Det pleier å bli slik, at det laget som jeg holder med, taper kampen. Det blir spennende å se hva resultatet blir ;-)