Artikler/blogg

Hvis du trykker på overskriften i blogginnlegget, vil du kunne lese hele innlegget.

Vi fikk til et par turer på beina, før det igjen kom et lite snødryss. Det er april mnd. om et par dager og nå venter jeg bare på at skogen skal bli fri for snø og jeg kan gå fine turer på fjellet og legge både spor og feltsøk til hundene. Det kommer til å bli kjempebra!!

Ja, og det er bare sååå herlig. Nå skal jeg til Jar og beskjære frukttrær og gjøre hagen i stand til vår og sommer.

Vinteren er fin å bruke til grunnleggende trening til vårens, sommerens og høstens barmarks-aktiviteter. Nå trener Anton og jeg med tanke på feltsøk (= søke etter, å finne utlagte objekt i et definert område og å avlevere til eier), men dette er øvelser som vi også kan bruke til første del av runderingstreningen (= å finne mennesker ute i skogen),...

Jeg skal si at dagene fyker avgårde nå. Sommeren er definitivt slutt, selv om vi de siste dagene har hatt mange og tjue varmegrader på Solbu.

Pia og jeg koser oss på Jar nå. Vi har vært hjemme i godt over ei uke og vi blir hjemme noen dager til. Vi har kost oss med besøk her hjemme og vi har vært på besøk hos barn og barnebarn. Det er som vanlig veldig koselig, nå i denne corona-hverdagen.

Pia og jeg kom hit opp etter å ha vært hjemme på Jar i nesten ei uke. Pia syntes nok at det var veldig deilig å være hjemme noen dager og fant seg fort tilrette på yndlingsplassen sin.

Påske 

30.03.2021

Nå er påska her og Pia og jeg er på Solbu. Vi har bare lov til å ha besøk av to gjester nå, og da blir det ikke akkurat så veldig livat her hos meg.

En dag i forrige uke, gikk Pia og jeg en koselig tur v. Pålsbu. Veien var bar noen steder og det var deilig å gå. Sola skinte og det var bare et par kuldegrader.


Ja, nå er det en stund siden jeg har deltatt på kurs selv. Jeg har ikke holdt så mange kurs de siste to årene, både pga hundesjukdommen som oppsto høsten - 19, og så fikk vi jo corona i mars - 20.