Artikler/blogg

Hvis du trykker på overskriften i blogginnlegget, vil du kunne lese hele innlegget.

Jeg skal si at dagene fyker avgårde nå. Sommeren er definitivt slutt, selv om vi de siste dagene har hatt mange og tjue varmegrader på Solbu.

Pia og jeg koser oss på Jar nå. Vi har vært hjemme i godt over ei uke og vi blir hjemme noen dager til. Vi har kost oss med besøk her hjemme og vi har vært på besøk hos barn og barnebarn. Det er som vanlig veldig koselig, nå i denne corona-hverdagen.

Pia og jeg kom hit opp etter å ha vært hjemme på Jar i nesten ei uke. Pia syntes nok at det var veldig deilig å være hjemme noen dager og fant seg fort tilrette på yndlingsplassen sin.

Påske 

30.03.2021

Nå er påska her og Pia og jeg er på Solbu. Vi har bare lov til å ha besøk av to gjester nå, og da blir det ikke akkurat så veldig livat her hos meg.

En dag i forrige uke, gikk Pia og jeg en koselig tur v. Pålsbu. Veien var bar noen steder og det var deilig å gå. Sola skinte og det var bare et par kuldegrader.


Ja, nå er det en stund siden jeg har deltatt på kurs selv. Jeg har ikke holdt så mange kurs de siste to årene, både pga hundesjukdommen som oppsto høsten - 19, og så fikk vi jo corona i mars - 20.

Etter at det har vært litt varmere noen dager, har kulda igjen satt inn. Det er -23 grader om morgenen, men så går det heldigvis noe grader oppover på graderstokken når sola dukker opp. Minus 16 er ikke så aller verst, men altfor kaldt for Piamin. Dt blir derfor små lufteturer i hagen, og ingen turer nå. Det er...

Det har vært et ganske vekslende vær på Solbu den siste uka. Det har snødd, blåst og regna og det har vært sol og påskestemning. Jeg liker all slags vær, jeg. Det er bare å kle på seg, gå ut og nyte :-)

Lørdagen på Solbu ble veldig fin. Det var deilig å se sola igjen, etter at det hadde vært regn og grått noen dager.